El-installation udføres af professionel el-installatør​

Er din vaskemaskine gået i stykker? Eller virker din el-varme ikke længere? Så kan du med fordel kontakte vores professionelle el-installatør. Hos Poul Arne Poulsen & Søn varetager vi alle former for el-installationer for private og erhvervskunder. Vi løser opgaver i private hjem, i boligforeningen eller på arbejdspladsen, og vi garanterer dig en professionel løsning. Vi har to afdelinger i henholdsvis Aalborg og Blokhus, hvor vi også gerne servicerer kunder fra Aabybro og andre omkringliggende områder.

Vi er et professionelt firma, som har beskæftiget sig med diverse el-installationer siden 1946. Derfor har vi den rette erfaring til at varetage enhver opgave på området, hvad enten der er tale om en større eller mindre én. Vores el-installatør har gode kompetencer til at løse enhver opgave professionelt, så den imødekommer dine ønsker og behov. Vi har desuden døgnservice, så vi kan hurtigt rykke ud, hvis uheldet er ude hjemme hos dig.

Hvad kan vi tilbyde dig inden for el-installation?

Grundet vores store erfaring inden for el-service er vi kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Hvad enten der er tale om en simpel opgave i dit private hus eller en mere kompliceret opgave i forbindelse med renovering, så er vi den rette samarbejdspartner at trække på. Vi har både kompetencer og værktøjet i orden, så vi kan løse din opgave for dig.

​Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer, som blandt andet indebærer følgende:

  • Elvarme
  • ​Stikkontakter
  • ​Hårde hvidevarer
  • ​Mange andre former for el installation​

Ønsker du en strømbesparende løsning til en el-installation hjemme hos dig, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien. På denne måde kan du spare mange penge på din el-regning i fremtiden, samtidig med at dine el-installationer bliver mere miljøvenlige. En strømbesparende løsning er derved en god investering både for din pengepung, men også for miljøet.

Effektiv og gennemgående el-service tilbydes her

Vores erfarne og kompetente servicemedarbejdere er vant til at løse alle de problemer med el-installationer, som du kan komme ud for. Vi løser dem professionelt og i en håndevending, så du hurtigt kan gøre brug af installationerne igen. Alle ansatte i vores firma er veluddannede og imødekommende, hvilket sikrer dig et så godt samarbejde som muligt. Vi er passionerede for vores fag og efterlader derfor aldrig resultater, som vi ikke selv kan stå inde for.

Vi tilbyder en aftale om fast service og vedligeholdelse til boligforeninger, institutioner og virksomheder, så jeres installationer altid fungerer optimalt. Her kommer vi jævnligt ud og gennemgår installationerne.

​Har du anlæg, der stiller særlige krav, har alle vores medarbejdere forskellige specialer. På den måde kan vi tage kvalificeret hånd om stort set alt inden for lys, el og varme. Dette gælder uanset, hvilken type af anlæg der er tale om.​

​Alle vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vi kan tilbyde dig en hurtig udrykning, hvis du har et akut problem hjemme hos dig. Poul Arne Poulsen & Søn rykker hurtigt ud, hvis el-installationerne er gået ned. Du kan med andre ord kontakte os på alle tider af døgnet.​

Hvad koster en ny el-installation?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en ny el-installation koster. Der findes nemlig mange forskellige typer af installationer, hvis omfang er meget forskelligt, og derfor er vores priser varierende. Dog kan du være sikker på altid at modtage en så billig pris som muligt, når du samarbejder med os. Vi er desuden ikke blege for at sammensætte et godt tilbud til hver enkelt kunde.

Selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, som vi leverer. Vi laver udelukkende holdbare og professionelle løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi forlader desuden aldrig en opgave, før du som kunde er helt tilfreds med resultatet.

Derudover sørger vi naturligvis for at overholde alle vores aftaler, hvor vi leverer et veludført stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Du kan med andre ord trygt lade os være din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp til en ny el-installation.​

support

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

Tlf.: 20 33 19 76

pap@pap-el.dk

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os angående en el-installation, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at vide mere. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med vores kunder, hvor du kan høre mere om priser og ydelser.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte vores kontor i Aalborg på telefon 20 33 19 76 eller vores kontor i Blokhus på telefon 20 33 19 76. Du kan også sende en mail til pap@pap-el.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud.

“Vi har nu haft besøg 2 gange af el-firmaet Poul Arne Poulsen & Søn, og vi har i den grad været begejstret for det arbejde, der er blevet udført. Når vi har bestilt dem til en bestemt tid, kan vi altid regne med, at aftalen bliver overholdt, og de går ikke, før alt er blevet udført og efterprøvet i mindste detalje. Da kvalitet koster penge, skulle man tro, at man bliver præsenteret for en kæmperegning, når det udførte arbejde er blevet afsluttet. Men prisen for arbejdet er yderst rimelig – vi betaler i hvert fald regningen med glæde! Vi kan derfor varmt anbefale firmaet til andre, der har brug for at få udført el-arbejde af topprofessionelle el-installatører.”

- Mogens Christensen

I samarbejde med

Elinstallatør Poul Arne Poulsen & Søn
​v/Svend-Aage

CVR: 24993515

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 33 19 76

E-mail: pap@pap-el.dk

Aalborg

Mølleparkvej 11, 9000 Aalborg

Find vej

Blokhus

Højmarksvej 13, Hune, 9492 Blokhus​​

Find vej

Om os

​​Arne Poulsen (min farfar), kaldet AP. grundlagde firmaet Aut. Elektro-Installatør Arne Poulsen​ d. 4. maj 1946. På Ørstedsvej 7 i Aalborg. I stueetagen solgte farmor Ellen lamper og forhandlede Nilfisk støvsugere. Mens de privat boede med deres 6 drenge på førstesalen.