Belysning monteres med fokus på kvalitet

​Vil du gerne have optimeret belysningen i dit hjem, så der er rart at være, eller have en ekspert med på råd i forhold til en strømbesparende løsning, er du kommet det rette sted hen, vi udfører blandt andet også installation af solceller.

Hos Poul Arne Poulsen & Søn er vi eksperter i belysning og elektriske installationer. Vi forhandler et bredt udvalg af indendørs og udendørs lamper, og vi rådgiver gerne dig i forhold til belysning i dit hjem. Vi henvender os til private kunder og erhvervsdrivende, og vi kommer gerne hjem til dig og afgiver et tilbud, hvis du bor i nærheden af Aalborg, Aabybro eller Blokhus.

En god belysning skaber atmosfære og tryghed

For at vi føler os til rette i et rum, skal der være den rette belysning, og en god belysning er en forudsætning for et produktivt arbejdsliv og et behageligt hjemmeliv. Optimale elektriske installationer i eksempelvis din have eller indkørsel skaber tryghed og kan være med til at holde ubudne gæster væk, mens en strømbesparende belysning kan reducere din varmeregning.

​​Professionel vejledning og et stort udvalg af lamper

Vi har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer, og overvejer du en ny belysning, kan det betale sig at tage vores professionelle råd med på vejen.

Vi har et stort udvalg af indendørs- og udendørsbelysning, og vi kan eksempelvis tilbyde dig belysning ved hoveddøren eller langs indkørslen, der kan kobles sammen med en automatisk tænd/sluk-mekanisme, som byder dig og familien velkommen hjem, og som samtidig skræmmer ubudne gæster væk.​

support

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

Tlf.: 20 33 19 76

pap@pap-el.dk

​Vil du gerne vide mere om vores ydelser?

Du er velkommen til at kontakte et af vores kontorer og høre mere om vores arbejde med belysning på e-mail pap@pap-el.dk eller ved at ringe til 20 33 19 76 hvis du bor i nærheden af Aalborg eller 20 33 19 76 hvis du bor i omegnen af Blokhus.

“Vi har nu haft besøg 2 gange af el-firmaet Poul Arne Poulsen & Søn, og vi har i den grad været begejstret for det arbejde, der er blevet udført. Når vi har bestilt dem til en bestemt tid, kan vi altid regne med, at aftalen bliver overholdt, og de går ikke, før alt er blevet udført og efterprøvet i mindste detalje. Da kvalitet koster penge, skulle man tro, at man bliver præsenteret for en kæmperegning, når det udførte arbejde er blevet afsluttet. Men prisen for arbejdet er yderst rimelig – vi betaler i hvert fald regningen med glæde! Vi kan derfor varmt anbefale firmaet til andre, der har brug for at få udført el-arbejde af topprofessionelle el-installatører.”

- Mogens Christensen

I samarbejde med

Elinstallatør Poul Arne Poulsen & Søn
​v/Svend-Aage

CVR: 24993515

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 33 19 76

E-mail: pap@pap-el.dk

Aalborg

Mølleparkvej 11, 9000 Aalborg

Find vej

Blokhus

Højmarksvej 13, Hune, 9492 Blokhus​​

Find vej

Om os

​​Arne Poulsen (min farfar), kaldet AP. grundlagde firmaet Aut. Elektro-Installatør Arne Poulsen​ d. 4. maj 1946. På Ørstedsvej 7 i Aalborg. I stueetagen solgte farmor Ellen lamper og forhandlede Nilfisk støvsugere. Mens de privat boede med deres 6 drenge på førstesalen.