Varmepumpeservice hvert eller hvert andet år​

Her kan du se frem til en professionel kundeservice

Skal du have udført varmepumpeservice? Så lad os udføre serviceeftersynet for dig. Hos Poul Arne Poulsen & Søn har vi stor ekspertise med især luft til luft-varmepumper, og vi udfører både service på varmepumpe og installation af varmepumpe.

Vi servicerer især privatkunder i blandt andet Aalborg, Blokhus, Aabybro og omegn, men vi servicerer også virksomheder og kirker med videre. Vi har over 75 års erfaring, og alle vores kunder kan se frem til kvalitetsarbejde og en professionel kundeservice.​

Hold energiforbruget nede med jævnlig service

Det er lovpligtigt med årlig varmepumpeservice, hvis pumpen indeholder mere end 1 kg kølemiddel. Vi anbefaler serviceeftersyn hvert andet år, hvis den indeholder mindre end 1 kg kølemiddel.

Service af varmepumpe sikrer, at varmepumpen fungerer, og at den fungerer optimalt. Det handler med andre ord om at holde energiforbruget så lavt som muligt. Samtidig handler det om at undgå, at der opstår skader på varmepumpen.

Vores pris for eftersyn på luft til luft-varmepumper ligger på 1.050 kroner inklusive moms, hvis der ikke er behov for reparation. Eftersynet inkluderer rensning af filter og kontrol af kølervæske. Dertil kommer diverse justeringer med videre.​

Kontakt os for at bestille varmepumpeservice

Du er velkommen til at høre mere om vores priser for varmepumpeservice. 

Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på enten service eller opsætning af varmepumpe i dit hjem. 

Vi laver også gerne et overslag på en reparation.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

support

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

Tlf.: 20 33 19 76

pap@pap-el.dk

Se også:​

tek2

“Vi har nu haft besøg 2 gange af el-firmaet Poul Arne Poulsen & Søn, og vi har i den grad været begejstret for det arbejde, der er blevet udført. Når vi har bestilt dem til en bestemt tid, kan vi altid regne med, at aftalen bliver overholdt, og de går ikke, før alt er blevet udført og efterprøvet i mindste detalje. Da kvalitet koster penge, skulle man tro, at man bliver præsenteret for en kæmperegning, når det udførte arbejde er blevet afsluttet. Men prisen for arbejdet er yderst rimelig – vi betaler i hvert fald regningen med glæde! Vi kan derfor varmt anbefale firmaet til andre, der har brug for at få udført el-arbejde af topprofessionelle el-installatører.”

- Mogens Christensen

I samarbejde med

Elinstallatør Poul Arne Poulsen & Søn
​v/Svend-Aage

CVR: 24993515

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 33 19 76

E-mail: pap@pap-el.dk

Aalborg

Mølleparkvej 11, 9000 Aalborg

Find vej

Blokhus

Højmarksvej 13, Hune, 9492 Blokhus​​

Find vej

Om os

​​Arne Poulsen (min farfar), kaldet AP. grundlagde firmaet Aut. Elektro-Installatør Arne Poulsen​ d. 4. maj 1946. På Ørstedsvej 7 i Aalborg. I stueetagen solgte farmor Ellen lamper og forhandlede Nilfisk støvsugere. Mens de privat boede med deres 6 drenge på førstesalen.