SolarVenti giver et sundt indeklima i boligen​

Soldrevet ventilation affugter og giver frisk luft

Overvejer du at få SolarVenti i huset? Så lad os montere anlægget for dig. Hos Poul Arne Poulsen & Søn har vi specialiseret os i soldrevet ventilation, der affugter, fjerner lugt og samtidig skaber et sundt indeklima.

Vores kunder er især husejere, men også virksomheder og kirker i blandt andet Aalborg, Aabybro, Blokhus og omegn. Vi har over 75 års erfaring inden for branchen, og vi leverer altid kvalitetsarbejde og professionel kundeservice.​

Få en større velvære uden fugt, pollen og partikler

SolarVenti er soldrevet ventilation, hvor udeluften opvarmes af solen, hvorpå den filtreres for pollen og partikler, før den blæses ind som frisk og tør luft. Dermed fungerer den friske luft nærmest som en tør svamp, der suger fugten i boligen til sig, før den transporteres ud igen.

Et SolarVenti-anlæg er med andre ord en bæredygtig og effektiv løsning, hvis du ønsker at forbedre indeklimaet og opnå en større velvære med frisk luft i huset. Samtidig kan det afhjælpe visse helbredsmæssige gener såsom astma og allergi samt andre helbredsproblemer som for eksempel hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.​

Kontakt os for at høre mere om SolarVenti

Du er velkommen til at få flere oplysninger om fordelene ved SolarVenti og om de forskellige muligheder og priser. Vi kommer gerne ud for at høre mere om dine ønsker og behov samt for at se nærmere på din bolig. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for at installere soldrevet ventilation. 

support

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

Tlf.: 20 33 19 76

pap@pap-el.dk

Udfyld vores kontaktformular eller ring. Vi vender hurtig tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
“Vi har nu haft besøg 2 gange af el-firmaet Poul Arne Poulsen & Søn, og vi har i den grad været begejstret for det arbejde, der er blevet udført. Når vi har bestilt dem til en bestemt tid, kan vi altid regne med, at aftalen bliver overholdt, og de går ikke, før alt er blevet udført og efterprøvet i mindste detalje. Da kvalitet koster penge, skulle man tro, at man bliver præsenteret for en kæmperegning, når det udførte arbejde er blevet afsluttet. Men prisen for arbejdet er yderst rimelig – vi betaler i hvert fald regningen med glæde! Vi kan derfor varmt anbefale firmaet til andre, der har brug for at få udført el-arbejde af topprofessionelle el-installatører.”

- Mogens Christensen

I samarbejde med

Elinstallatør Poul Arne Poulsen & Søn
​v/Svend-Aage

CVR: 24993515

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 33 19 76

E-mail: pap@pap-el.dk

Aalborg

Mølleparkvej 11, 9000 Aalborg

Find vej

Blokhus

Højmarksvej 13, Hune, 9492 Blokhus​​

Find vej

Om os

​​Arne Poulsen (min farfar), kaldet AP. grundlagde firmaet Aut. Elektro-Installatør Arne Poulsen​ d. 4. maj 1946. På Ørstedsvej 7 i Aalborg. I stueetagen solgte farmor Ellen lamper og forhandlede Nilfisk støvsugere. Mens de privat boede med deres 6 drenge på førstesalen.