Professionel installation og montering af varmepumpe tilbydes​

Lad Poul Arne Poulsen & søn stå for din montering af varmepumpe

Hos Poul Arne Poulsen & Søn tilbyder vi dig montering af varmepumper i Aalborg, Aabybro og Blokhus. Vi forhandler og monterer luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi og LG.

Vi kan hjælpe dig med at beregne, hvor stor en besparelse, du kan opnå i dit hjem med en montering af varmepumper. Vi har to afdelinger i henholdsvis Aalborg samt Aabybro og Blokhus, hvorfor vi henvender os til kunder, der har brug for montering af varmepumper i Aalborg, men også resten af landet.

Oplev fordelene ved varmepumper

Den primære fordel ved at investere i en varmepumpe er, at den giver en betydelig besparelse på din varmeregning. Bor du i et hus med et traditionelt olie- eller gasfyr, kan du spare helt op til 50% på din varmeregning, hvis du vælger at få foretaget en installation af varmepumpe.

En varmepumpe har også den fordel, at den giver et bedre indeklima, og flere modeller som blandt andet luft ti luft varme pumper giver dig mulighed for at kunne styre varmen, selvom du ikke er til stede i boligen.

Vi forhandler udelukkende varmepumper i høj kvalitet fra en af de førende producenter Panasonic, Mitsubishi og LG. Udover, at du får et produkt med kvalitet og garanti, er det altid muligt at skaffe reservedele, i så fald der skulle opstå en skade på din varmepumpe. Vi tilbyder også serviceeftersyn, så du er altid i sikre og trygge hænder hos os.

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper er en effektiv og energibesparende form, som har oplevet en stigende popularitet. Årsagen til populariteten er bl.a., at installationsprisen er lav, og at der normalt er betydelige besparelser at hente på driften.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe? Der findes forskellige typer af varmepumper, og luft til luft varmepumpen er den billigste af dem alle. Som din leverandør af varmepumper i Aalborg, har vi et stort udvalg. Se alle vores priser i nedenstående link.

Hvordan foregår montering af varmepumpe?

Ved montering af en varmepumpe monteres underdelen med gummifødder, og stilles op på to lecablokke. Der bores et hul til gennemføring fra bygningens ydervæg, som skal bruges til anlæggets rør og kabaler. Den indvendige del opsættes efter kundens ønske, og rør og kabler mellem den indvendige og udvendige del ligges i en kabelkanal. Efterfølgende afprøves anlægget af montøren, og kunden bliver instrueret i hvordan varmepumpen fungerer.

support

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

Tlf.: 20 33 19 76

pap@pap-el.dk

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger af flere forskellige faktorer blandt andet valg af varmepumpe og valg af mærke. Vi giver gerne et tilbud på en pris.

Vi monterer og installerer varmepumper i Aalborg, men også resten af landet.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan sende os en e-mail pap@pap-el.dk, eller du kan ringe til os på vores kontor i Aalborg på telefon 20 33 19 76 eller til vores kontor i Blokhus på telefon 20 33 19 76.​

“Vi har nu haft besøg 2 gange af el-firmaet Poul Arne Poulsen & Søn, og vi har i den grad været begejstret for det arbejde, der er blevet udført. Når vi har bestilt dem til en bestemt tid, kan vi altid regne med, at aftalen bliver overholdt, og de går ikke, før alt er blevet udført og efterprøvet i mindste detalje. Da kvalitet koster penge, skulle man tro, at man bliver præsenteret for en kæmperegning, når det udførte arbejde er blevet afsluttet. Men prisen for arbejdet er yderst rimelig – vi betaler i hvert fald regningen med glæde! Vi kan derfor varmt anbefale firmaet til andre, der har brug for at få udført el-arbejde af topprofessionelle el-installatører.”

- Mogens Christensen

I samarbejde med

Elinstallatør Poul Arne Poulsen & Søn
​v/Svend-Aage

CVR: 24993515

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 33 19 76

E-mail: pap@pap-el.dk

Aalborg

Mølleparkvej 11, 9000 Aalborg

Find vej

Blokhus

Højmarksvej 13, Hune, 9492 Blokhus​​

Find vej

Om os

​​Arne Poulsen (min farfar), kaldet AP. grundlagde firmaet Aut. Elektro-Installatør Arne Poulsen​ d. 4. maj 1946. På Ørstedsvej 7 i Aalborg. I stueetagen solgte farmor Ellen lamper og forhandlede Nilfisk støvsugere. Mens de privat boede med deres 6 drenge på førstesalen.