Montering af varmepumpe i dit hjem eller i dit sommerhus

Hos Poul Arne Poulsen & Søn tilbyder vi dig montering af varmepumpe. Vi forhandler og monterer luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi og LG.

Vii kan hjælpe dig med at beregne, hvor stor en besparelse, du kan opnå i dit hjem med en installation af varmepumpe. Vi har to afdelinger i henholdsvis Aalborg, Aabybro og Blokhus og henvender os til kunder, der bor her i området.

Oplev fordelene ved varmepumper

Den primære fordel ved at investere i en varmepumpe er, at den giver en betydelig besparelse på din varmeregning. Bor du i et hus med et traditionelt olie- eller gasfyr, kan du spare helt op til 50% på din varmeregning, hvis du vælger at få foretaget en installation af varmepumpe.

En varmepumpe har også den fordel, at den giver et bedre indeklima, og flere modeller giver dig mulighed for at kunne styre varmen, selvom du ikke er til stede i boligen

Vi forhandler udelukkende varmepumper i høj kvalitet fra en af de førende producenter Panasonic, Mitsubishi og LG og udover at du får et produkt med kvalitet og garanti, er det også altid muligt for os at skaffe reservedele, i så fald der skulle opstå en skade på din varmepumpe.

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft Varmepumper er en effektiv og energi besparende energi form, som har oplevet en stigende popularitet. Årsagen til populariteten er bl.a., at installationsprisen er lav, og at der normalt er betydelige besparelser at hente på driften.

Hvad koster en lugt til luft varmepumpe? Der findes forskellige typer af varmepumper, og luft til luft varmepumpen er den billigste af dem alle. Vi har et stort udvalg af varmepumpe, se vores priser i nedenstående link.

​HENT PRISLISTE PÅ VARMEPUMPER

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger af flere forskellige faktorer blandt andet valg af varmepumpe og valg af mærke. Vi giver gerne et tilbud på en pris.

​Hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for installation af varmepumpe, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan sende os en e-mail på pap@pap-el.dk, eller du kan ringe til os på vores kontor i Aalborg på telefon 20 33 19 76 eller til vores kontor i Blokhus på telefon 20 33 19 76.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

VEDRØRER