Installation af varmepumper i Aalborg

Hos Poul Arne Poulsen & Søn tilbyder vi dig montering af varmepumper i Aalborg, Aabybro og Blokhus. Vi forhandler og monterer luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi og LG.

Vi kan hjælpe dig med at beregne, hvor stor en besparelse, du kan opnå i dit hjem med en installation af varmepumper. Vi har to afdelinger i henholdsvis Aalborg samt Aabybro og Blokhus, hvorfor vi henvender os til kunder, der har brug for montering af varmepumper i Aalborg, men også resten af landet.

Oplev fordelene ved varmepumper

Den primære fordel ved at investere i en varmepumpe er, at den giver en betydelig besparelse på din varmeregning. Bor du i et hus med et traditionelt olie- eller gasfyr, kan du spare helt op til 50% på din varmeregning, hvis du vælger at få foretaget en installation af varmepumpe.

En varmepumpe har også den fordel, at den giver et bedre indeklima, og flere modeller giver dig mulighed for at kunne styre varmen, selvom du ikke er til stede i boligen

Vi forhandler udelukkende varmepumper i høj kvalitet fra en af de førende producenter Panasonic, Mitsubishi og LG. Udover, at du får et produkt med kvalitet og garanti, er det altid muligt at skaffe reservedele, i så fald der skulle opstå en skade på din varmepumpe. Vi tilbyder også serviceeftersyn, så du er altid i sikre og trygge hænder hos os.

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper er en effektiv og energibesparende form, som har oplevet en stigende popularitet. Årsagen til populariteten er bl.a., at installations prisen er lav, og at der normalt er betydelige besparelser at hente på driften.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe? Der findes forskellige typer af varmepumper, og luft til luft varmepumpen er den billigste af dem alle. Som din leverandør af varmepumper i Aalborg, har vi et stort udvalg. Se alle vores priser i nedenstående link.

​HENT PRISLISTE PÅ VARMEPUMPER

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger af flere forskellige faktorer blandt andet valg af varmepumpe og valg af mærke. Vi giver gerne et tilbud på en pris.

Vi monterer og installerer varmepumper i Aalborg, men også resten af landet. Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan sende os en e-mail på pap@pap-el.dk, eller du kan ringe til os på vores kontor i Aalborg på telefon 20 33 19 76 eller til vores kontor i Blokhus på telefon 20 33 19 76.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

VEDRØRER