Solarventi til fritidshuse

Ventilation, affugtning og varmetilskud til fritidshuset

Gratis ventilation med varm, tør luft året rundt med SolarVenti luft-solfangeren gør fritidshuset rart at være i – og rart at komme til når sæsonen starter.

Uden driftsomkostninger og uden miljøomkostninger. SolarVenti luftsolfangerens patenterede konstruktion kan løse fritidshusets større eller mindre indeklimaproblemer og giver besparelser på varmebudgettet samtidig.

​SolarVenti luftsolfangeren er rent soldreven – den kører uden at belaste brugerens pengepung og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens C02 regnskab.

Året rundt, uden vedligeholdelse og hver gang solen skinner blot en lille smule, sender luftsolfangeren gratis, varm og tør luft ind i bygningen. Og presser hengemt, fugtig luft ud. En SV30 luftsolfanger blæser 100 – 150 m3 luft ind i timen, når solen skinner. Den forvarmede ventilationsluften blæses ind i huset med temperaturtilvækst på op til 40o grader sammenlignet med udendørsluften.​

Vil du vide mere om SolarVenti? Læs mere her.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

VEDRØRER