Historien bag​

​​Arne Poulsen (min farfar), kaldet AP. grundlagde firmaet Aut. Elektro-Installatør Arne Poulsen​ d. 4. maj 1946. På Ørstedsvej 7 i Aalborg. I stueetagen solgte farmor Ellen lamper og forhandlede Nilfisk støvsugere. Mens de privat boede med deres 6 drenge på førstesalen.

I 1976 overtog Poul Arne Poulsen (min far), kaldet PAP. firmaet og der af kommer navnet El-Installatør Poul Arne Poulsen. Lukkede lampeforretningen og flyttede firmaet til Ørstedsvej 13, hvor vi mor Kirsten og far boede privat sammen med os 4 sønner. Mor passede telefon og lejede bla. dåbskjoler ud, hun er oprindeligt uddannet dame skræder.

Den 1/8-1979 kom Svend-Aage i lære i firmaet, som elektriker og er senere uddannet Elinstallatør. Den del af Ørstedsvej vi boede på blev i 1985 en del af Mølleparkvej efter Aalborg Syghus Syd overtog grunden hvor Medicinerhuset ligger idag.

​I 1987 bygger vi hus på Højmarksvej 13 i Hune ved Blokhus. Hvor vi i dag har til huse og bor privat. Desværre døde farfar (AP) inden huset stod færdig i Hune, så han har aldrig set det.​ I 1987 blev, lillebror Claus, uddannet elektriker og har siden ansat som elektrikersvend.

Den 1/4-1999 Overtog jeg, Svend-Aage Poulsen, firmaet ​og flyttede det til Mølleparkvej 11, hvor vi startede med at leje et værelse. Senere har vi så købt hele huset og lejer de resterende værelser ud til studerende. Og 1999 kom, yngste lillebror Jens-Kristian i lære og er siden også blevet elektrikersvend i firmaet

I 2011 blev Michael, Claus’ søn og oldebarn til AP. Uddannet elektriker og ansat i firmaet som elektrikersvend.

I dag er vi 4 mand i firmaet. Claus og Michael er i Aalborg afdelingen, Mens Jens-Kristian og Svend-Aage kører ud fra Blokhus afdelingen.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave.

VEDRØRER